facebook
 
menu

Carwrap

carwrap

Er zijn diverse manieren om uw auto om te toveren tot een rijdend reclamebord. Carwrapping is één van de laatste ontwikkelingen. Dankzij wetenschappelijk onderzoek is het nu mogelijk om uw auto als het ware in te pakken in vinyl. Ook al heeft uw auto nogal wat ingewikkelde vormen, waardoor het lastiger wordt om met behulp van folie allerlei reclame-uitingen op uw wagen aan te brengen. Met Carwrap wordt uw auto naadloos ingepakt en de vinyl sluit direct overal goed aan op uw wagen zonder luchtbelletjes of vouwtjes. Carwrap is dus de perfecte oplossing als u uw auto als een rijdend reclamebord wilt gebruiken.

Wist u wel dat autoreclame na de reclame op de televisie de meest doeltreffende manier is om reclame te maken? Niet zo gek natuurlijk als u bedenkt hoeveel voertuigen u per dag op de weg ziet. Maar een groot voordeel is dat autoreclame gezien wordt als een persoonlijke manier van reclame-uiting, zoals ook reclame via de sociale media als veel persoonlijker wordt ervaren. De medeburger is namelijk iemand zoals u of ik en daarom bij voorbaat betrouwbaarder. Deze vorm van reclame neemt daarom toe in populariteit ten koste van reclame op televisie of in de kranten.

Carwrap zorgt dus voor een langdurige vorm van populaire reclame, terwijl u maar één maal een uitgave hoeft te doen. Carwrapping biedt allerlei mogelijkheden om uw wagen te voorzien van informatie en/of reclame. U kunt uw wagen met carwrapping allerlei verschillende kleuren geven waardoor deze meer opvalt op de weg. Ook kleurenfoto's kunnen op grote formaten door ons met behulp van carwrapping worden aangebracht.

En dan hebben we een ander groot voordeel nog niet besproken. Door een Carwrap wordt u originele laklaag prima beschermd tegen allerlei weersinvloeden en die hebben we nogal in ons land. Na een paar jaar wordt uw Carwrap weer verwijderd als u dit wenst en kijk, daar is uw oude kleur weer nog zo goed als nieuw. Mocht u uw auto weer willen verkopen na die tijd, dan verhoogt dit de waarde uiteraard aanzienlijk.

Ons bedrijf is gevestigd in Nieuwerkerk op Schouwen-Duiveland, niet ver van Zierikzee. Onze monteurs hebben een gedegen opleiding gekregen en zij kunnen op een zeer deskundige en betrouwbare manier een Carwrap voor u aanbrengen.

Met carwrapping zijn de mogelijkheden eigenlijk alleen beperkt door uw fantasie. Neemt u daarom gerust contact met ons op zodat we met u uw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.